Minivoetbalwedstrijd leerlingen - leerkrachten

• Sport
  • Middagactiviteiten
Voetbal

Op dinsdag 28 februari vond de minivoetbalwedstrijd tussen leerlingen en leerkrachten plaats. Stipt om 13.15 uur werd de wedstrijd op gang gefloten.

Na een korte studieronde schoten de leerkrachten 2 keer raak. De combinaties van de leerlingen verliepen moeilijk, maar het overwicht van de leerkrachten resulteerde niet onmiddellijk in veel meer doelpunten. Elke ploeg scoorde nog 1 keer voor de rust: 3 – 1.

Na de pauze stroomde het publiek stilaan toe en raakte de tribune snel helemaal vol. De wedstrijd leek meer in evenwicht te komen wat resulteerde in een 4 – 3 tussenstand. Op 8 minuten van het einde kwam dhr. Dhondt onder luid applaus de leerkrachten versterken. Op korte tijd scoorde hij 2 keer en leek zo de wedstrijd in een beslissende plooi te leggen. De leerlingen lieten zich echter niet ontmoedigen en zetten alles op alles. Nog enkele minuten te gaan werd het via een schepcorner nog 6 – 5. De tijd tikte langzaam weg in het voordeel van de leerkrachten, maar met een allerlaatste inspanning scoorden de leerlingen alsnog de gelijkmaker 6 – 6.

In de extra 3 minuten creëerden beide ploegen nog mooie doelkansen. De spanning was te snijden. Uiteindelijk hielden de leerlingen het hoofd koel en legden met een snelle counter de 6 – 7 eindstand vast.

Wie erbij was zag een spannend en onderhoudend spektakel met een verdiende winnaar. De leerlingen bleven geloven in hun kansen en werden daarvoor uiteindelijk beloond.

Proficiat aan alle deelnemers.

Leerlingen: Maxence De Craene, Victor De Ruyver, Hasn Gisiz, Kaan Dogan en Aykan Dogan.

Leerkrachten: K. Dhondt, B. De Clercq, D. Verbruggen, D. Debaere, D. Nelen en S. Martens