Skip to main content
Afwezigheid melden Studieaanbod

Uniform

Voor de aankoop van het schooluniform kan je terecht op de externe website van Herbert Agency.

Uniform

Uniform

Onze school is een uniformschool. Dit doen we om soberheid en eenvoud te creëren. Talent en innerlijke rijkdom zijn belangrijker dan het uiterlijk. We willen met ons uniform een jarenlange traditie verderzetten en tonen dat we als school een eenheid vormen.

Leerlingen kunnen een wit hemd, een witte bloes, een polo en diverse nieuwe T-shirts voor jongens en meisjes met het logo van de school aankopen. Ook de traditionele streepjesbloes kan verder worden gedragen maar wordt niet meer nieuw verkocht. T-shirts, polo’s, bloezen of hemden zonder logo van de Sint-Bavohumaniora zijn niet toegelaten. In het schoolreglement staat het uniform duidelijk beschreven.

De uniformkledij (sportkledij en kledij met het logo van de school) moet online aangekocht worden via de externe website van Herbert Agency. Via de webshop kan je per artikel een accurate maattabel raadplegen. 


Via het forum 'tweedehandsverkoop uniformkledij Sint-Bavohumaniora' kan je ook tweedehands uniformkledij van onze school verkopen en/of aankopen. Je kan ook uniformkledij ruilen of weggeven. 


Meer schoolinfo