Skip to main content

Aanmelden eerste jaar schooljaar 2023-2024 - volzet! Wij nemen zelf telefonisch contact op met iedereen die een ticket heeft ontvangen voor onze school. Meer info: klik hier.

Afwezigheid melden Studieaanbod

Rondleiding en inschrijven

Word jij ook een Gents groentje?

Sint-Bavohumaniora

Aanmelden schooljaar 2023-2024 - VOLZET

De aanmeldingstermijn voor de eerstejaars verstreek op vrijdag 21 april 2023. Op vrijdag 12 mei 2023 ontvingen alle ouders een bericht met het resultaat van de aanmelding. We kunnen stellen dat de voorbije weken toch wel erg spannend waren. We hopen dan ook van harte dat u en uw zoon of dochter opgelucht adem kunnen halen en tevreden zijn met de uitkomst van de aanmelding.

Het eerste jaar van de eerste graad op Sint-Bavohumaniora is volzet. Wij nemen zelf contact op met iedereen die een ticket heeft ontvangen voor onze school alsook alle leerlingen die op de wachtlijst staan. 

Na de digitale inschrijving, ontvangt u een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. We maken tijd voor een persoonlijk gesprek en bezorgen u heel wat interessante informatie i.v.m. het bestellen van de boeken, het uniform, de zoeklichtdagen, een lijst met vakbenodigdheden,...

We willen alle betrokken ouders en leerlingen bedanken voor hun vertrouwen en kijken er alvast heel er naar uit om iedereen binnenkort te ontmoeten!

Inschrijven tweede jaar, tweede en derde graad

Leerlingen en ouders die interesse hebben in het tweede jaar, de tweede en de derde graad op Sint-Bavohumaniora, zijn van harte welkom voor een rondleiding op onze school.  Gelieve hiervoor een afspraak te maken via leerlingenadministratie@sbhg.be of telefonisch op het nummer 09 267 96 11.

Op de hoogte blijven?

Wens je op de hoogte te blijven van interessante activiteiten (opendeurdag, infoavonden, digitale aanmelding via CAR,…)? Laat dan hier je gegevens achter.


Meer schoolinfo