Skip to main content
Afwezigheid melden Studieaanbod
  • Evenement

Herbekijk onze infoavond voor geïnteresseerde ouders en leerlingen uit het zesde leerjaar

  • 13 feb. 2023 19:30 - 30 jun. 2023 20:45
  • Infoavond
infoavond

De overgang naar het middelbaar onderwijs is een enorm grote stap. Er breekt dan ook een spannende periode aan waarin een weloverwogen schoolkeuze moet gemaakt worden. De school- en studiekeuze is immers belangrijk voor een evenwichtige en uitdagende ontwikkeling van de talenten van leerlingen.

Tijdens onze voorbije infoavonden hebben we u voor een eerste keer laten kennismaken met onze dynamische, warme school en ons uitgebreid studieaanbod. Aangezien de drie infoavonden volledig volzet waren, bestaat de kans dat u geen plekje heeft kunnen reserveren. Misschien was u er toch bij, maar wil u de info graag op uw eigen tempo herbekijken. Via onderstaande video's kunt u onze infoavond per thema opnieuw bekijken.

Heeft u na het bekijken van de video's toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar sint.bavohumaniora@sbhg.be of telefonisch op het nummer 09/267 96 11. We helpen u met veel plezier verder.

Rondleiding op woensdagmiddag

Leerlingen en ouders die interesse hebben in Sint-Bavohumaniora zijn uiteraard ook steeds welkom voor een rondleiding op onze school. Gelieve hiervoor een afspraak te maken via leerlingenadministratie@sbhg.be of telefonisch op het nummer 09 267 96 11. U kunt tevens een rondleiding krijgen op het internaat.

Opendeurdag zaterdag 4 maart 2023

Op zaterdag 4 maart 2023 bent u van harte welkom tussen 10 en 18 uur op onze bruisende opendeurdag. We organiseren die dag verschillende rondleidingen, workshops en open lesmomenten. Meer informatie is hier terug te vinden.

Ook interessant


Meer uit de agenda