Skip to main content
Afwezigheid melden Studieaanbod
  • Evenement

Tuinfeest

  • 5 mei 2023 15:30 - 5 mei 2023 23:45
Tuinfeest

De maand mei staat niet enkel symbool voor communiemaand. Reeds ten tijde van de oude Romeinen werd in deze periode het meerdaagse Bloesemfeest gevierd. Op Sint-Bavohumaniora staat het begin van deze maand helemaal in het teken van het inmiddels traditionele Tuinfeest.

Ons Tuinfeest gaat dit jaar door op vrijdag 5 mei. Naast een gezellig samenzijn, voorzien we heel wat activiteiten en heerlijke gastronomie.

Uitnodiging Tuinfeest

Op vrijdag 5 mei wordt onze prachtige school in het hart van bruisend Gent het decor voor lachende ouders, spelende kinderen, geëngageerde leerkrachten, en genietende sympathisanten.

We nodigen u graag uit om samen te genieten van een ongedwongen feestsfeer, een glaasje in goed gezelschap of een culinaire maaltijd. U bent, samen met uw familie en vrienden, van harte welkom in onze prachtige groene oase.

Twijfel niet langer en hou 5 mei vrij in uw agenda. Inschrijven voor het aperitief of de maaltijd kan via deze link.

Bavofair

Tijdens het Tuinfeest roepen de leerlingen van het tweede jaar Economie & organisatie hun ondernemend project 'Bavofair' tot leven.

Om de leerstof uit de lessen zo goed mogelijk om te zetten in de praktijk, organiseren de leerlingen een onvergetelijke kermis met tal van activiteiten (lasergame, rodeo stier, schietkraam, sponsenworp, bumperbal,…). Voor de kleine honger, kunt u langsgaan bij één van de eetkraampjes en genieten van o.a. popcorn, slushy of een lollywafel.

De kermis opent om 15.35 uur en sluit de deuren omstreeks 18.30 uur. Ter plaatse kunt u betalen via Payconiq en de leerlingen kunnen ook gebruik maken van hun Bavokaart. De opbrengst van Bavofair gaat integraal naar verschillende goede doelen.

We kijken er alvast naar uit om er samen met u een memorabel Tuinfeest van te maken.

Ook interessant


Meer uit de agenda
Bestellen/inschrijven