Skip to main content

Van donderdag 11 juli tot en met zondag 18 augustus is de school gesloten. Alle andere weekdagen (m.u.v. donderdag 29 augustus) kunt u voor inlichtingen contact opnemen met de school van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 17 uur. We wensen iedereen een fijne vakantie! 

Afwezigheid melden Studieaanbod
  • Evenement

Tuinfeest 2024

  • Sint-Bavohumaniora
  • 3 mei 2024 16:30 - 3 mei 2024 23:00
Tuinfeest

Op vrijdag 3 mei wordt onze prachtige school in het hart van bruisend Gent het decor voor lachende ouders, spelende kinderen, geëngageerde leerkrachten, en genietende sympathisanten.

Naast een gezellig samenzijn, voorzien we heel wat activiteiten en heerlijke gastronomie. We nodigen u graag uit om vanaf 16.30 uur samen te genieten van een ongedwongen feestsfeer, een glaasje in goed gezelschap of een culinaire maaltijd. U bent, samen met uw familie en vrienden, van harte welkom in onze prachtige groene oase.

Tijdens het Tuinfeest voorzien we tafels per klas voor ouders van eerstejaarsstudenten. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige en gezellige manier de ouders van de klasgenootjes van uw kind beter leren kennen.

Twijfel niet langer en hou 3 mei vrij in uw agenda. Inschrijven voor het aperitief of de maaltijd kan via onderstaande affiche of via deze link, ten laatste op zondag 28 april.

Ook interessant


Meer uit de agenda
Bestellen/inschrijven