Skip to main content
Afwezigheid melden Studieaanbod
  • Evenement

Infoavond 2de en 5de jaar

  • Sint-Bavohumaniora
  • 14 sep. 2023 19:30 - 14 sep. 2023 22:00
  • Infoavond
Infoavond

Op donderdag 14 september organiseren we een infoavond met de klastitularissen voor ouders van leerlingen uit het tweede en het vijfde jaar. De infoavond start om 19.30 uur. U bent van harte welkom op school vanaf 19.15 uur.

We ontvangen de ouders van leerlingen uit het tweede jaar op de speelplaats. De infoavond voor het vijfde jaar start in de ADS-zaal. De directie en beide klastitularissen van uw zoon of dochter, wachten u vanaf 19.15 uur op.

Na een welkomstwoordje van de directie, brengt u de avond door met beide klastitularissen in het klaslokaal van uw zoon/dochter. Zij zullen u informeren over de klasactiviteiten, de huistaken, de rapportering, activiteiten tijdens het schooljaar,... Het is dus belangrijk dat alle ouders aanwezig zijn tijdens het infomoment. Uw zoon/dochter kreeg reeds alle informatie in de klas. De leerlingen hoeven dus niet aanwezig te zijn op de infoavond.

Het einde van het infomoment is voorzien rond 20.30 uur. Nadien bieden we u graag een drankje aan en kunt u nog gezellig bijpraten.


Ook interessant


Meer uit de agenda